Music on Vinyl

copyright © 2000 finpo.

Musik på Vinyl

Vigtig info i forbindelse med julen

Hvor længe kan jeg returnere en julegave?:
Julegaver kan returneres frem til den 31. januar 2023. Du skal dog først kontakte Musik på Vinyl på mail før du sender varen retur.

Ved returnering af en julegave, så tilbyder vi tilbagebetaling:
Ønskes beløbet refunderet, så tilbagebetaler vi pengene til køber via den oprindelige betalingsmetode, som blev benyttet til købet. Viderefordeling af pengene skal foregå mellem gavegiver og modtager. Vi tilbyder ikke tilbagebetaling til en bankkonto* eller kontant tilbagebetaling.
*Vi tilbyder kun tilbagebetaling til en bankkonto, hvis ordren er blevet betalt med Elektronisk Indbetalingskort (netbank). Tilbagebetaling kan kun laves til ordreafgivers konto.

BEMÆRK: Produktet skal returneres i original forsegling. Er forseglingen brudt, bortfalder fortrydelsesretten. Er produktet ikke forseglet ved modtagelse (fx hvis det er Sleeves), er det vigtigt, at produktet returneres i ubrugt stand uden skader.

Vi behandler alle returvarer inden for 14 dage.

Returvarer skal sendes eller indleveres til:

Musik på Vinyl (MpV)
v/Finn Poulsen
Tornegårdsvej 2B
4621 Gadstrup

Bemærk venligst, at vi angiver arbejdsdage. Weekender og helligdage regnes ikke med.

Transportørerne oplever rekordstore mængde pakker, der skal omdeles i juleperioden. Der er således risiko for forsinkelser under transport, og vi anbefaler derfor at du bestiller dine julegaver i god tid.

Frister for omdeling af pakker:
Der forventes endnu engang rekordstore mængder af pakker i år, hvorfor der må forventes leveringsforsinkelser.

Fragtselskabernes generelle frist for omdeling af pakker i Danmark, der skal leveres inden jul, er oplyst til d. 21. december. Hvis pakken ikke er dem i hænde inden denne dato, kan pakken ikke forventes at være fremme før juleaften. Datoen er kun vejledende, så bestil gerne i god tid.

Hvorfor er min pakke sendt til et andet afhentningssted, end det jeg valgte ved bestilling?
Fragtselskaberne har meget travlt i hele december måned, hvilket sætter pres på transportørerne, posthusene og i pakkeboksene.
Der kan derfor opstå situationer, hvor din pakke ikke vil kunne afhentes det valgte sted, fordi afhentningsstedet allerede har nået deres max kapacitet. I disse tilfælde vil pakken i stedet blive omdirigeret til et andet afhentningssted, hvor der er plads.

Status på min ordre?:
Er du i tvivl om hvor langt din bestilling er? Du modtager altid en afsendelses mail fra DAO/GLS når din pakke bliver afsend, der er en Track & Trace link hvor du kan følge status på din ordre.

Du kan læse mere her https://www.mpvfinpo.dk/info-betingelser/

MpV ejes af Finn Poulsen, Tornegårdsvej 2B, 4621 Gadstrup
Webshop fra e-hjemmeside.dk